top of page

vr 01 apr

|

Zaal Heemkring

Live optreden Michel Goessens

Michel ’Goes’ Goessens neemt u mee op een tocht door la Flandre profonde met teksten geworteld in de Vlaamse klei. De moerstaal is het Sleins (Sleidinge - Oost-Vlaanderen), een dialect dat even muzikaal klinkt als pakweg het Engels of het Frans.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live optreden Michel Goessens
Live optreden Michel Goessens

Tijd en locatie

01 apr 2022, 20:00

Zaal Heemkring, Kloosterstraat 13, 9860 Oosterzele, België

Over het evenement

Goes is een meesterverteller van wereldklasse die het Vlaamse dorpsleven afschildert zoals het is, met de poëzie van een Lieven Tavernier, de rauwheid van een Dimitri Verhulst, de donkerste zijde van Daniel Lanois, de meesterlijke vertelkunst van Townes Van Zandt en de sociale blik van Pete Seeger. Goes legt de kleine, scherpe kantjes bloot, weet ze prachtig te relativeren en danst een wonderbaarlijke solo op het slappe koord tussen drama en humor. Live zet Goes de luisteraar vaak op het verkeerde been en laat hij lichtvoetige arrangementen botsen met rake (bind)teksten, een contrast dat uitnodigt tot luisteren, met de lach op het gezicht.

Goes speelde van Huiskamer tot Sportpaleis - won de Belgisch/Nederlandse Grensincidenten Kleinkunst Cup - was NEKKA-finalist - deelde podia met tal van artiesten uit binnen- en buitenland, was 5 jaar vaste opener voor alles wat ruikt naar stand up comedy in Vlaanderen én schrijft sneller songs dan zijn eigen schaduw!

Info

  • Toegangsticket

    Toegangsticket 1 persoon

    € 8,00
    +€ 0,20 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page